office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Vesti„The Women in Business Law Europe Awards”: K&F Advokati jedna od vodećih advokatskih kancelarija u istočnoj Evropi

maj 24, 2022

Preduzetnica nije samo osnivač ili vlasnica firme. Preduzetnica je hrabra žena sa vizijom, spremna da prihvati poslovni rizik, strateški planira i vodi poslovanje, konstantno ga unapređuje i pruža nesebičnu podršku drugim poslovnim ženama.

U našoj advokatskoj kancelariji, koja se preko 30 godina bavi korporativnim pravom, a čiji je partner upravo žena, dr Dubravka Kosić, od samog osnivanja negujemo rodnu ravnopravnost i ponosimo se  stručnošću, profesinalizmom i uspesima naših koleginica.

To su prepoznali i organizatori „The Women in Business Law Europe Awards”, koji su na osnovu strogih kriterijuma, kancelariju K&F Advokati uvrstili u najuži izbor (drugo mesto) kao jednu od najnaprednijih vodećih advokatskih kancelarija u istočnoj Evropi.

Nagrade „The Women in Business Law Europe Awards” odaju priznanje ženama širom sveta koje daju snažan doprinos u praksi poslovnog prava, razvijaju inovativne projekte koji ističu rodnu raznolikost i pružaju podršku ženama unutar advokatske prakse.  Više o „The Women in Business Law Europe Awards” saznajte na linku https://awards.womeninbusinesslaw.com/

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design