O Nama

Kancelarija K&F Advokati

TIM KOJI JE TU ZA VAS

Kancelarija K&F Advokati nastala je nakon velikog udruživanja kancelarija Kosić i Fila. Članovi našeg tima, koji obeležavaju 30 godina rada u oblasti korporativnog prava, poseduju dugogodišnju praksu u međunarodnim  projektima. U  prvim fazama tranzicije u Srbiji, tim Kancelarije K&F Advokati pružao je pravnu podršku u uspešno sprovedenim privatizacijama,  i vodio timove za ostvarivanje najvećih stranih ulaganja u našoj zemlji, a posebno italijanskih i americkih investitora.

K&F Advokati ostvaruju dugogodišnju saradnju sa advokatskim kancelarijama širom sveta, a uspeh ostvarenih međunarodnih projekata je rezultirao prijemom advokatske kancelarije K&F Advokati u niz nacionalnih i regionalnih advokatskih komora.

Pored toga, uspostavljena je stalna mreža advokatske saradnje sa najistaknutijim advokatskim kancelarijama u Italiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, SAD kao i advokatskim kancelarijama sa sedištem na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Na taj način je omogućena stalna razmena iskustava i prakse između advokatskih kancelarija vodećih u svojim zakonodavstvima, što garantuje klijentu brzo, ali i sveobuhvatno rešavanje pravne situacije.

Partneri kancelarije K&F Advokati su članovi Consulegis grupe, CCG Grupe sa sedištem u Šangaju, Saveta stranih investitora, Komore Italijansko-srpskih privrednika,  i udruženja Confindustria Serbia.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2021/12/logo-kfadvokati-e1669389890236.png
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2022.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design