O Nama

Kancelarija K&F Advokati

TIM KOJI JE TU ZA VAS

Kancelarija KF advokati nastala je nakon velikog udruživanja kancelarija Kosić i Fila. Članovi našeg tima, koji obeležavaju 30 godina rada u oblasti korporativnog prava, poseduju dugogodišnju praksu u međunarodnim  projektima. U  prvim fazama tranzicije u Srbiji, tim Kancelarije KF advokati pružao je pravnu podršku u uspešno sprovedenim privatizacijama,  i vodio timove za ostvarivanje najvećih stranih ulaganja u našoj zemlji, a posebno italijanskih i americkih investitora.

KF Advokati ostvaruju dugogodišnju saradnju sa advokatskim kancelarijama širom sveta, a uspeh ostvarenih međunarodnih projekata je rezultirao prijemom advokatske kancelarije KF Advokati u niz nacionalnih i regionalnih advokatskih komora.

Pored toga, uspostavljena je stalna mreža advokatske saradnje sa najistaknutijim advokatskim kancelarijama u Italiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, SAD kao i advokatskim kancelarijama sa sedištem na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Na taj način je omogućena stalna razmena iskustava i prakse između advokatskih kancelarija vodećih u svojim zakonodavstvima, što garantuje klijentu brzo, ali i sveobuhvatno rešavanje pravne situacije.

Partneri kancelarije KF Advokati su članovi Consulegis grupe, CCG Grupe sa sedištem u Šangaju, Saveta stranih investitora, Komore Italijansko-srpskih privrednika,  i udruženja Confindustria Serbia.

Consulegis grupe

CCG 

SAVET STRANIH INVESTITORA

Komore Italijansko-srpskih privrednika

i udruženja Confindustria Serbia

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2021/12/logo-kfadvokati-1.png
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KONSULTACIJE

Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design