office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Vestidr Dubravka Kosić potpredsednica Odbora za turizam i ugostiteljstvo FIC-a

jul 20, 2022

Savet stranih investitora imenovao je partnera kancelarije K&F Advokati, dr Dubravku Kosić, za potpredsednicu Odbora za turizam i ugostiteljstvo.

U zvaničnom dokumentu navodi se da odbori predstavljaju ključnu platformu za zagovarački rad Saveta, i izražena je nada da će zajednički poduhvat doprineti većem uspehu rada FIC-a, kao i značajnom poboljšanju poslovne klime u Srbiji.

Osnovan 2002. godine, Savet stranih investitora zalaže se za bolje uslove poslovanja u Srbiji, kroz otvoreni dijalog sa vlastima i drugim značajnim akterima u društvu i privredi. Nezavisnost, stručnost, najbolje prakse, saradnja i evropske integracije su osnovni principi njegovog rada, a okosnica su radni odbori u kojima se okupljaju vrhunski stručnjaci  kompanija članica. Odbori su poligon za razmenu znanja i stručnih iskustava: u njima se sprovode analize propisa i politika, i donose zaključci i predlozi za njihovo unapređenje.

Tim K&F Advokati kao član ove značajne organizacije, već dugi niz godina učestvuje u brojnim segmentima njenog rada, uključujući i izradu Bele knjige, sveobuhvatnog skupa preporuka za unapređenje poslovne klime u Srbiji u najrazličitijim oblastima.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design