office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiRoad show „InvEst in East Europe“: nove mogućnosti rasta u oblasti centralno-istočne Evrope

septembar 14, 2022

U  organizaciji udruženja Confindustria Piemonte i Confindustria Est  Europa, u Torinu je održan događaj „InvEst in East Europe“. Kao član Generalnog saveta Confindustria Est Europa događaju je prisustvovala i partner kancelarije K&F Advokati Dubravka Kosić.

Pokrenuta inicijativa imala je za cilj da podigne svest o aktivnostima stranih Confindustria i predstavi poslovne mogućnosti za italijanske kompanije u Srbiji, Albaniji, Belorusiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Rumuniji, Sloveniji i Ukrajini.

„InvEst in East Europe“ omogućio je italijanskim preduzetnicima da učestvuju u sesijama jedan na jedan sa predstavnicima Confindustria iz sedam istočnoevropskih zemalja, a Srbiju je predstavljao Patrizio Dei Tois, predsednik Konfindustrije Srbija.

Sastanak je bilo korisno poređenje između udruženja i entifinansijskih kompanija kako bi se istakli putevi rasta i poslovne mogućnosti za mala i srednja preduzeća u Pijemontu u istočnoj Evropi.

Prema rečima Marka Gaja, predsednika Konfindustrije Pijemonte, mogućnosti koje pruža istočna Evropa su  veoma dobro poznate kompanijama iz Pijemonta, koje su 2021. godine ostvarile izvoz od 3,9 milijardi i trgovinski bilans od oko 230 miliona evra.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design