office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Vesti„International Networking Cocktail“ 13 bilateralnih komora u Srbiji

septembar 13, 2022

U organizaciji 13 bilateralnih komora u Srbiji, u hotelu Metropol Palace u Beogradu, održan je tradicionalni godišnji International Networking Cocktail, a našu kancelariju kao člana Italijansko-srpske privredne komore, predstavljao je partner kancelarijie K&F Advokati Mihajlo Bakrač.

Na koktelu je učestvovalo preko 350 kompanija, a fokus večeri bio je na umrežavanju i stvaranju potencijalne saradnje između članova bilateralnih organizacija.

Pored članova Italijansko-srpske privredne komore, na ovogodišnjem International Networking koktelu učestvovale su kompanije iz Belgijsko-srpskog poslovnog udruženja, Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja CANSEE, Hrvatskog privrednog društva, Holandsko-srpskog poslovnog udruženja, Francusko-srpske privredne komore, Nemačko-srpske privredne komore, Hellenic Poslovnog udruženje Srbije, Japanske poslovne alijansa Srbije, Nordijske poslovne alijanse, Slovenačkog poslovnog  kluba, Švajcarsko-srpske privredne komore i Poslovnog kluba UAE & Srbija.

Goste su dočekali predstavnici komora, a u ime svih prisutnih privrednih udruženja pozdravni govor održala je gospođa Fanina Kovačević-Popaz, izvršna direktorka Helenskog pivrednog udruženja u Srbiji. Gosti su imali priliku da se međusobno druže, razgovaraju, razmenjuju iskustva i poslovne ideje.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design