office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiDeset godina od otvaranja fabrike u Kragujevcu

april 19, 2022

Deset godina od otvaranja fabrike u Kragujevcu16.04.2022.  kompanija FCA Srbija d.o.o. proslavila je deset godina od otvaranja nove fabrike u Srbiji, koja danas predstavlja jedan od najnovijih i najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Chrysler Automobiles grupacije. Sa ponosom ističemo da je advokatski tim naše kancelarije na čelu sa advokatom dr Dubravkom Kosić vodio celokupan postupak implementacije poslovanja ove multinacionalne kompanije u pravne okvire Republike Srbije.

Takođe, naša kancelarija zastupala je i tradicionalne Fijatove dobavljače i kooperante, kao što su „Magneti Marelli“, „SIGIT“, „HTL“ i „Johnson Controls“, prilikom njihovog poslovnog nastanjivanja u Kragujevcu.

Ovaj projekat, sa svom svojom kompleksnošću, predstavljao je veliki izazov na polju privrednog prava, imajući u vidu tadašnju zakonsku regulaciju statusa stranih kompanija i njihovog poslovanja na teritoriji Srbije.

Poverenje ukazano od jedne svetske automobilske industrije još jedan je pokazatelj da su znanje, profesionalnost i stručnost najbolja preporuka i zaštitni znak advokatske kancelarije K&F Advokati.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design