O Nama

Više o nama

TIMU KOJI JE TU ZA VAS

Kancelarija K&F Advokati slavi 30 godina rada tima za korporativno pravo, nakon velikog spajanja kancelarije Kosić i Fila. Formiran je tim koji je pokrivao izlazak na tržište privrednih društava u prvim fazama tranzicije, pružao pravnu podršku u uspešnim privatizacijama i vodio timove za ostvarivanje najvećih stranih ulaganja u Srbiji, a posebno italijanskih i američkih investitora.

K&F Advokati ostvaruju dugogodišnju saradnju sa advokatskim kancelarijama širom sveta, a uspeh ostvarenih medjunarodnih projekata je rezultirao prijemom advokatske kancelarije K&F Advokati u niz nacionalnih i regionalnih advokatskih komora. Pored toga, uspostavljena je stalna mreža advokatske saradnje sa najistaknutijim advokatskim kancelarijama u Italiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, SAD kao i advokatskim kancelarijama sa sedištem na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Na taj način je omogućena stalna razmena iskustava i prakse izmedju advokatskih kancelarija vodećih u svojim zakonodavstvima, što garantuje klijentu brzo, ali i sveobuhvatno rešavanje pravne situacije.

Partneri kancelarije K&F Advokati su članovi Consulegis grupe, CCG – Grupe sa sedištem u Šangaju, FIC-a, Komora Italijansko-srpskih privrednika, Konfindustrija Srbija.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2021/12/logo-kfadvokati-1.png
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KONSULTACIJE

Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design