Krivična odgovornost i privredni prestupi

Krivična odgovornost i privredni prestupi

U stalnom je porastu kriminal belih okovratnika, odgovornost preduzeća se povećava, a povećava se i broj broj optužbi za zloupotrebu službenog položaja, za krivična dela mita i korupcije, zloupotrebu tržišta, konkurenciju, antimonopol i prevare.

Advokatska kancelarija K&F Advokati je u cilju zaštite interesa svojih klijenta oformila advokatski tim sa daleko najvećom i najuspešnijom praksom u regionu u ovoj oblasti. U poslovanju često dolazi do prenebregavanja nekih propisa koji su differentia specifica ovih prostora što može ozbiljno da ugrozi poslovanje članova menadžmenta. U tom smislu je, u pojednim oblastima, od presudne važnosti dobijanje visokog profesionalnog saveta u savetovanju kod većih poslovnih transakcija.

Zastupamo korporacije, poslovne subjekate i pojedince, u svakoj fazi ciklusa poslovnog rizika – od zakonodavnog nadgledanja do razvoja proaktivne usklađenosti programa i sprovođenje unutrašnje kontrole i istrage i pružamo savete u toku krivičnih ili regulatornih istraga, a posebno odbrane klijenata, prikupljanje dokaza pred domaćim i međunarodnim sudovima i telima.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2021/12/logo-kfadvokati-1.png
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KONSULTACIJE

Copyright © 2021. All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design