office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiSeptembarski susret NALED-a

septembar 8, 2022

Članovi i partneri NALED-a okupili su se na tradicionalnom Septembarskom susretu u Belom dvoru, kako bi obeležili uspehe u prethodnih godinu dana i početak nove reformske sezone. Skupu je prisustvovalo više od 1.000 zvanica, među kojima i partner naše kancelarije Dubravka Kosić.

Svečanost su otvorili predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladislav Cvetković, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, ambasadorka Švedske Anika Ben David, kao i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Prvi put Septembarski susret imao je domaćina iz redova lokalnih samouprava. To je bio grad Niš u partnerstvu sa svojim Naučno-tehnološkim parkom.

Ovogodišnji susret bio je inspirisan zelenom agendom, te su gosti imali priliku da obiđu Zelenu izložbu i reciklažni plato i na taj način se upoznaju sa projektima iz oblasti zaštite životne sredine koje NALED sprovodi.

U saradnji sa opštinama i gradovima iz svih krajeva naše zemlje, obezbeđena je degustacija Ukusi Srbije sa više od 250 najraznovrsnijih lokalnih specijaliteta i proizvoda, vinom, rakijom i drugim pićima.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design