office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiSavet stranih investitora proslavio 20. rođendan

decembar 1, 2022

Svečanom ceremonijom, na kojoj su dodeljena priznanja za saradnju u protekle dve decenije Vladi Republike Srbije, Delegaciji EU u Srbiji i kompanijama osnivačima, Savet stranih investitora obeležio je 20 godina rada.

Svečanost je otvorena uvodnim obraćanjima potpredsednice Saveta i generalnog direktora Roch za Srbiju i Crnu Goru,  Ane Govedarice, ministra informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića u ime Vlade Republike Srbije i šefa Delegacije EU u Srbiji Emanuela Žiofrea.

Zalažući se za predvidivo, konkurentno i održivo poslovno okruženje, uz permanentno unapređenje poslovne i investicione klime, i promovišući Srbiju kao sjajno mesto za ulaganje na dobrobit svih njenih građana, ključna uporišta Saveta ostala su nepromenjena: nezavisnost, transparentnost, stručna znanja, najbolje međunarodne prakse i, pre svega, podrška intenzivnijim evropskim integracijama.

U poređenju sa 150 miliona evra investicija i 3.160 zaposlenih u trenutku osnivanja, danas, dvadeset godina kasnije, Savet čini oko 120 članica koje su uložile oko 36 milijardi evra i koje zapošljavaju više od 100.000 građana Srbije, dok su oko 75% kompanija članica Saveta kompanije iz EU. Korporativna kultura, visoko etičko poslovanje i moderni principi korporativnog upravljanja kompanija članica čine Savet pouzdanim partnerom ne samo Vladi Republike Srbije već i domaćim kompanijama.

Tim K&F Advokati već dugi niz godina učestvuje u brojnim segmentima rada Saveta, uključujući i izradu Bele knjige, zbog čega su obeležavanju ovog značajnog jubileja, među brojnim zvanicama, prisustvovali i partneri naše kancelarije, Dubravka Kosić potpredsednica Odbora za turizam i ugostiteljstvo Saveta i Mihajlo Bakrač.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design