office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Pravo intelektualne svojine

Pravo intelektualne svojine

Advokatska kancelarija K&F Advokati obuhvata jednu od najvećih grupa IP pravnika sa dugogodišnjem iskustvom u različitim fazama pristupa oblasti intelektualne svojine i tehnologije u praksi na srpskom tržištu. Uvaženi profesori univerziteta i advokati, razvili su modele i zaštitne strategije koji omogćavaju klijentima da izvrše pravovremenu zaštitu, upravljaju rizikom, nastave rast i štite udeo na tržištu Srbije i regiona. Mi razumemo komercijalne probleme i pritiske koji se javljaju sa IP sporovima ili srodnim pravima.

Pregovaramo i obezbeđujemo inovativna i strateška rešenja kod autoskih prava, a od posebnog značaja je velika praksa u sudskim sporovima.

Kancelarija je razvila praksu u zastupanju klijenta u zaštiti autorskih prava, posebno u modnoj industriji i industriji tekstila sa zapaženim rezultatima.

Koristeći multidiciplinarne timove kreiraju se modeli za pomoć klijentima u različitim tehnologijama, kao i zastupljenost u oblastima kao što su aplikacije, zahtevi za zaštitu patenata, robne marke i autorska prava.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design