office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Krivična odgovornost i privredni prestupi

Krivična odgovornost i privredni prestupi

Advokatska kancelarija K&F Advokati je u cilju zaštite interesa svojih klijenta oformila advokatski tim sa daleko najvećom i najuspešnijom praksom u regionu u ovoj oblasti. Statistika pokazuje da je u stalnom porastu kriminal belih okovratnika. Odgovornost preduzeća se povećava, a povećava se i broj optužbi za zloupotrebu službenog položaja, krivična dela mita i korupcije, zloupotrebu tržišta, konkurenciju, antimonopol i prevare.

U poslovanju često dolazi do prenebregavanja nekih propisa koji su differentia specifica ovih prostora što može ozbiljno da ugrozi poslovanje članova menadžmenta. U tom smislu je u pojednim oblastima, od presudne važnosti dobijanje visokog profesionalnog saveta kod većih poslovnih transakcija.

Zastupamo korporacije, poslovne subjekte i pojedince, u svakoj fazi ciklusa poslovnog rizika – od zakonodavnog nadgledanja do razvoja proaktivne usklađenosti programa i sprovođenje unutrašnje kontrole i istrage, i pružamo savete u toku krivičnih ili regulatornih istraga, a posebno odbrane klijenata, prikupljanje dokaza pred domaćim i međunarodnim sudovima i telima.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design