office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiK&F Advokati učestvovali na CONSULEGIS godišnjoj konferenciji u Lisabonu

maj 13, 2022

Partneri kancelarije K&F Advokati, dr Dubravka Kosić i Mihajlo Bakrač učestvovali su nedavno na trodnevnoj CONSULEGIS godišnjoj konferenciji, čiji je domaćin ove godine bila advokatska kancelarija Abreu Advogados iz Lisabona.

Jedan od najvećih događaja u istoriji CONSULEGIS-a, koji je okupio preko 160 učesnika iz celog sveta, sa nekoliko novih formata omogućio je kako starim tako i novim članovima povezivanje na brojnim nivoima, žive interakcije, rasprave, ali i prijatno druženje.

Nakon prvog dana kada su održani izbori za skupštinu i odbor CONSULEGIS-a, usledila su dva dinamična dana sa ukupno 10 radionica i panel rasprava koje su se odvijale u isto vreme u paralelnim sesijama.

Imali smo radionice o pitanjima rada i imigracije nakon kovida, sa posebnim fokusom na rad na daljinu. Prezentacije preduzeća, poreza i restrukturiranja, zatim o pitanjima IT i zaštite podataka, Panel diskusija u vezi sa korišćenjem dokaznih sredstava na suđenjima, veoma pronicljiva i zabavna panel diskusija o izbegavanju sporova u Porodičnim stvarima, sa
našim članom Clive Beer-om (Savills) i veoma posebnim gostom Matthev Flemingom (Stonehage Fleming), kao i bogate prezentacije o trgovini i carini i temama intelektualne svojine, između ostalog. Kliknite ovde da vidite sve prezentacije.

Vodeći svetski autoritet u poslovnom umrežavanju i ličnom brendiranju, advokat Itzik Amiel nikoga nije ostavio ravnodušnim svojim sesijama, kao i radionica Tare Tornton, stručnjaka za marketing i poslovni razvoj iz kancelarije Abreu and Sirius legal, na temu kako pametno koristiti društvene mreže i poboljšati svoj profesionalni imidž.

Učesnici su se posebno otvorili i podelili svoja iskustva na radionici o emocionalnoj inteligenciji i mentalnom zdravlju, koju je vodila grupa mladih advokata, a za sve učesnike priređeno je i veliko iznenađenje: CONSULEGIS-ova knjiga fotografija stvorena u tajnosti tokom 30 godina rada, poverenja i prijateljstva članova ove prestižne organizacije.

Naredni susret članova CONSULEGIS-a zakazan je za 27. i 28. oktobar 2022. godine  u Veneciji.

Više o CONSULEGIS godišnjoj konferenciji pogledajte ovde.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design