office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

VestiK&F Advokati na tradicionalnom Novogodišnjem koktelu udruženja Konfindustrija Srbija

decembar 14, 2022

Obeležavajući još jednu godinu uspešnog poslovanja, Konfindustrija Srbija je 13. decembra organizovala Novogodišnji koktel za svoje članove, partnere, saradnike i prijatelje.

U neformalnoj atmosferi zajednički je proslavljena još jedna godina nastavka izgradnje čvrste saradnje Italije i Srbije , godina novih projekata i brojnih događaja.

Obraćajući se zvanicama i ujedno čestitajući nastupajuće praznike, predsednik Konfindustrije Srbija Patrizio Dei Tos, podsetio je da su preduzetnici temelj svakog društva, i da upravo oni treba da pišu istoriju privrede, razvoja i napretka ka boljem životu i boljem društvu.

Ambasador Italije u Beogradu NJ.E. Luka Gori, izjavio je da je Konfindustrija Srbija najznačajnije udruženje privrednika u Srbiji, koje će i nadalje raditi na unapređenju poslovanja privrednika i na internacionalizaciji italijanskih kompanija u našoj zemlji. On je naglasio da će 2023. godina sigurno dodatno ojačati prijateljstvo i saradnju između Srbije i Italije.

Kao dugogodišnji član Odbora arbitara udruženja Konfindustrija Srbija, našu kancelariju na tradicionalnom koktelu predstavljala je advokat dr Dubravka Kosić.

Više o Konfindustrija Srbija saznajte na linku.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design