office@kfadvokati.com
Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

Energetika i prirodni resursi

Energetika i prirodni resursi

Energetika je kompleksna oblast i ima visoko konkurentno mesto za učesnike na tržištu, gde Srbija zauzima mesto u razvoju. U takvom okruženju, profesionalni savetnici su od suštinskog značaja za razumevanje potreba klijenata i primene pravne regulative. Naša ekspertiza obuhvata ceo energetski lanac proizvodnje, ali i dnevne potrebe klijenta u ovoj oblasti.

Advokatska kancelarija K&F Advokati je učestvovala u privatizaciji svih rudnika na teritoriji Srbije sa uspešnim akvizicijama i pruža usluge u obezbeđivanju istražnih prava i proširivanju istražnih polja. Energetska grupa ima iskustva u oblasti alternativnih energetskih projekata, uključujući obnovljive izvore energije, posebno vetar projekte, panel parkove, solarnu energiju, i biomase.

Naš tim nudi u poslovnom smislu i praktična, pragmatična rešenja posebno u oblasti rudarstava, LPG, regulatornih i ugovornih aspekata subjekata elektroenergetskog sektora. Uz visoko obučene konsultante za pojedine pravne oblasti, izrađujemo due diligence za velike sisteme u cilju realizacije projekata, mogućnosti i uslova za obavljanje delatnosti i pribavljanja licenci.i spemni smo za maksimalnu procenu rizika i osiguranja od mogućih rizičnih situacija.

Posedujemo značajno iskustvo u sagledavanju sudskih postupaka, posebno prilikom postupka preuzimanja pozicije pravnog sledbenika u postupcima sa višemilionskim iznosima. Najiskusniji advokati već više godina uspešno zastupaju klijente u ovoj oblasti i pred izabranim Arbitražama.

https://kfadvokati.com/wp-content/uploads/2023/02/svetli-logo-e1675854185808.png

KONTAKT INFORMACIJE

Knez Mihailova br. 17, 11000 Beograd, Srbija

Pratite nas:

KORISNI LINKOVI

KONSULTACIJE

Copyright © 2021 – 2024.

All Rights Reserved.

Designed by Archangel Design